Το κουαρτέτο Trio Anima στην Κεφαλονιά

ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ TRIO ANIMA

 

ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ TRIO ANIMA. Δημιουργήθηκε στην Σερβία το 2003. Αποτελείται από τις Aleksandra Ristic- soprano, Ana Velickovic-Igic- flute, Ingrid Jankovic-piano. Το Trio Anima έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα Φεστιβάλ. Τον Ιανουάριο του 2009 έπαιξε στο Συνέδριο του Leeds “Doing Business in Serbia”. Έχει τιμηθεί παίζοντας στην Εκκλησία St. George Bloomsbury στο Λονδίνο και στην Πρεσβεία της Σερβίας στην Βουδαπέστη.

Το Trio Anima έχει κάνει ηχογραφήσεις στα:  Radio RTS, Belgrade Radio 202, Radio Nis, Radio Novi Sad. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλα projects όπως “The Tree of Glory” στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο του 2012.

Το Trio έχει ηχογραφήσει CD με έργα του Συνθέτη Konstantin Babic ”Medallions plus ” το οποίο αναδείχθηκε με τιμητική εκδήλωση στο Παρίσι. Έχει στο ενεργητικό του πολυάριθμες βραβεύσεις και αφιερώματα στον Τύπο όπως και “World Premières” ρεσιτάλ σε συνεργασία με την “Concertante Chamber Orchestra” με μαέστρο τον Jose Luis Granados. Τον Ιούνιο του 2015 το Trio Anima διακρίθηκε για την εμφάνιση του στην Τσεχία και στο Πολιτιστικό Κέντρο της Σερβίας. Στην Κεφαλονιά θα εμφανιστούν στα παρακάτω μέρη:

ΠΕΜΠΤΗ 5/8 ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ Κήπος ΝΑΠΙΕΡ ώρα: 9.00μμ

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/8 ΠΕΣΣΑΔΑ Πνευματικό Κέντρο Παρθένη, ώρα: 9.00μμ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/8 ΣΚΑΛΑ Προαύλιο εκκλησίας Αγ. Γερασίμου ώρα: 9.00μμ

Είσοδος Ελεύθερη.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις