Σ. Κουρής: Επιβεβλημένη η παραμονή του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στα Δαυγάτα

ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΑΥΓΑΤΩΝ

Θεωρώ επιβεβλημένη την παραμονή του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στα Δαυγάτα για ιστορικούς , πολιτιστικούς και λόγους στήριξης των τοπικών κοινωνιών των χωριών μας .
Ο χώρος, ο τόπος που βρίσκεται και το περιεχόμενο του Μουσείου συνθέτουν την μικρότερη υποχρέωση μας στήριξης της κοινωνίας που θέλει και πρέπει να ζει στο χωριό των Δαυγάτων .
Πρέπει να σταματήσουμε να απονευρώνουμε τα χωριά μας από τις δυνατότητες που έχουν , αντίθετα υποχρέωση έχουμε να τα στηρίζουμε παντοιοτρόπως σε εργα και δράσεις .
Με όλο το σεβασμό προς τίς συλλογικές αποφάσεις , ζητώ από τον Δήμο Αργοστολιου να αναθεωρήσει την απόφαση του και αντίθετα να στηρίξει όχι μόνο την παραμονή του Μουσείου στα Δαυγάτα , αλλά την επέκταση και τον εμπλουτισμό του .
Σωτήρης Κουρής
Αντιπεριφερειαρχης Ιονίων Νήσων
Αγροτικής Οικονομίας και Αναπτυξης Υπαίθρου .Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις