Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ληξουρίου και συναντήσεις με τη Διοίκηση και Εργαζομένους

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ληξουρίου και συναντήσεις με τη Διοίκηση και Εργαζομένους

Χθες είχα προγραμματισμένη επίσκεψη στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αργοστολίου κ. Δημήτρη Μαρτίνη. Εκεί συναντήσαμε τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ληξουρίου κ. Ζωή Μοσχονά με την οποία είχαμε συζήτηση για τη λειτουργία του νοσοκομείου και τα προβλήματα που υπάρχουν.

Περιηγηθήκαμε σε όλους τους χώρους του νοσοκομείου και είχαμε συζητήσεις με το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό. Ο αριθμός των εργαζομένων στο νοσοκομείο έχει πλέον αυξηθεί σημαντικά σε σχέση με το 2019 και πρόσφατα καλύφθηκε θέση Παιδιάτρου χάρη στη χρήση των ευεργετικών κινήτρων («Άγονο Α’ Ζώνης») που έχουν θεσπιστεί. Το Μαντζαβινάτειο προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες σε όλη την περιοχή της Παλλικής και οι εργαζόμενοι σε αυτό είναι αξιέπαινοι για την προσφορά τους στην κοινωνία μας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις