Προσάραξη Ι/Φ σκάφους έξω από το λιμάνι Ληξουρίου

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για ακυβερνησία του Ε/Π-Τ/Ρ ”ΑΥΡΑ” Ν.Π. 12350, με πέντε επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή έξωθεν του λιμένα Ληξουρίου.

Στην περιοχή έσπευσε το Ρ/Κ ”ΜΑΚΗΣ” Ν.Αργοστολίου 546 καθώς και περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Το ”ΑΥΡΑ” ρυμουλκήθηκε από το ρυμουλκό και με την συνοδεία του περιπολικού σκάφους κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμένα Κεφαλληνίας, με τους επιβαίνοντές του καλά στην υγεία τους.

Από το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς που διενεργεί προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις