Θεσμοθετείται Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής στην Κεφαλονιά

Το Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής για την Κεφαλονιά θεσμοθετείται για πρώτη φορά σε συνεργασία με τον Επίτιμο Πρόξενο της Δημοκρατίας της Σερβίας (έδρα στο Αργοστόλι) Δρ.Βίκτωρ Ρουχωτά και με την Εζενί Άθανς Πιανίστρια/Δρ.Σύνθεσης στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του από 4-8 Αυγούστου στο νησί μας.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις εξής τοποθεσίες ημερομηνίες και ώρες: 4 Αυγούστου στις 19:00 στο Villa Forestata (Ληξούρι) με Έλληνες και ξένους μουσικούς, επόμενες τρεις εκδηλώσεις σε Συνεργασία με τον Δήμο Αργοστολίου στις 5 Αυγούστου στον Κήπο του Νάπιερ στο Αργοστόλι στις 21:00 με το TRIO ANIMA από την Σερβία και άλλους ξένους μουσικούς με έργα κλασικής μουσικής, στις 7 Αυγούστου στην Πεσσάδα στον εξωτερικό χώρο του Μουσείου ‘Κωνσταντίνος Παρθένης’ στις 21:00 με το TRIO ANIMA και στις 8 Αυγούστου στις 21:00 στην Σκάλα στο προαύλιο της εκκλησίας Αγ.Γερασίμου.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6949737600 και 6951820959 και στο eznmarie@gmail.com. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα σε αυτό το πρωτοποριακό Φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά σε αυτό το Επετειακό Έτος 2021.

Μουσικοί: Έλληνες και Ξένοι Μουσικοί:

Trio Anima/Σερβία

Rosario Conte and Keiko Yamaguchi Duet, Guitar Violin Ελβετία/Ιαπωνία

Σπύρος Μαρκάτος Τενόρος/Κεφαλονιά

(Συνοδεία Χαράλαμπος Μακρής Μαέστρος Φιλαρμ.Ληξουρίου)

Κωνσταντίνος Φραντζής Σαξόφωνο/Κεφαλονιά

Eζενί Άθανς Πιάνο/Κεφαλονιά
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις