Εκπαιδευτική επίσκεψη φοιτητών του Παν. Πειραιώς στα Λιμνοσπήλαια Σάμης

Με επισκέψεις στα λιμνοσπήλαια Σάμης συνεχίστηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Κεφαλονιά των Μεταπτυχιακών φοιτητών στην Στρατηγική, Δίκαιο & Οικονομικά της Ενέργειας και Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Πειραιώς υπό τη Διεύθυνση του Καθηγητή Νικόλα Φαραντούρη.

Το Σάββατο το πρωί οι μεταπτυχιακοί φοιτητές ξεναγήθηκαν στα λιμνοσπήλαια Μελισσάνης, Δρογκαράτης και Ζερβάτης από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμης, Αριστέα Αμίτση και την εκπρόσωπο του Τομέα Πολιτισμού και Τουρισμού, Ελισάβετ Καγγελάρη. Ευχαριστίες εκ μέρους των φοιτητών και της πανεπιστημιακής κοινότητας για τη φιλοξενία διαβίβασε στους συντελεστές του Δήμου Σάμης ο καθηγητής Νικ. Φαραντούρης.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις