ΔΕΕΠ: Παντελώς ανυπόσταση η ανακοίνωση για άμεση σύγκληση των θεσμικών οργάνων

Δ.Ε.Ε.Π. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Αργοστόλι 03.08.2021

Αρ. Πρωτ. 95

Ενημερωθήκαμε από μέλη μας για ανακοίνωση που έχει δημοσιευτεί σε τοπικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ με τίτλο “ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ” και η οποία υπογράφεται αορίστως από μέλη της ΔΕΕΠ Κεφαλληνίας & Ιθάκης.

Τονίζουμε κατηγορηματικά ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι παντελώς ανυπόστατη και ανακριβής και παρακαλούμε τα τοπικά ΜΜΕ που την έχουν ήδη δημοσιεύσει να την “κατεβάσουν”, ώστε να μη δημιουργούνται στρεβλώσεις.

Επίσης, ενημερώνουμε ότι η ΔΕΕΠ Κεφαλληνίας & Ιθάκης κάνει χρήση συγκεκριμένης ηλεκτρονικής διεύθυνσης. Οποιαδήποτε άλλη διεύθυνση ή όνομα δεν έχουν σχέση με την Οργάνωση της ΝΔ στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Δ.Ε.Ε.Π. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Σας παραθέτουμε τη συγκεκριμένη ανακοίνωση

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις