Ανακοίνωση του ΙΚΙ για την απώλεια του Ανδρέα Ποταμιάνου

Ανακοίνωση του ΙΚΙ

για την απώλεια του Ανδρέα Ποταμιάνου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΙΚΙ) εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για την απώλεια του αγαπητού μέλους του, Ανδρέα Α. Ποταμιάνου, ο οποίος στήριξε το IΚΙ, ιδιαιτέρα στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του, κυρίως με την παροχή του αναγκαίου ηλεκτρονικού εξοπλισμού αλλά και στη συνέχεια με την διαρκή συμπαράστασή του.

Ο Ανδρέας Ποταμιάνος υπήρξε σημαντική προσωπικότητα της ελληνικής ναυτιλίας και συμμετείχε ενεργά ως πρόεδρος σε διάφορους φορείς, κοινωνικού και εθνικού χαρακτήρα, στη μεταπολεμική και μεταπολιτευτική Ελλάδα. Ειδικότερα, διατέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας για 22 χρόνια (1980- 2002), πρωτοπόρος ήδη από τη δεκαετία του ‘50. Ακόμη, διετέλεσε πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Συνδέσμου, των Special Olympics Ελλάδας και του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας, καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ). Επί πλέον συμμετείχε ως μέλος στην επιτροπή διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου (ΝΑΤ), του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας και της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (Helmepa)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΚΙ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και σε όλους στους οικείους του εκλιπόντος.

Για το ΙΚΙ

Ο πρόεδρος του Δ.Σ.

Ηλίας Μπεριάτος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις