Φίλε Αλέκο , ήλθε η ώρα εμείς οι μεγαλύτεροι να κάτσουμε ένα βήμα πίσω…

Φίλε Αλέκο Παρίση, νιώθω την ανάγκη να σου πω δυο λόγια από καρδιάς με το θάρρος της παλαιάς μας αληθινής φιλίας. Εγώ δεν είμαι από αυτούς που κάθονται ακόμα δίπλα σου και που σου χαϊδεύουν τα αυτιά γιατί σε χρειάζονται ακόμα για τους δικούς τους πολιτικούς σκοπούς και μετά θα σε πετάξουν στην άκρη.

Φίλε Αλέκο. ήσουν μεγάλος , έγραψες ιστορία. Πρέπει να μείνεις ψηλά. Ήλθε η ώρα να κάνεις πίσω . Εμείς οκ μεγαλύτεροι πρέπει να ξέρουμε πως κάποια στιγμή θα κάτσουμε και πιο πίσω . Έτσι είναι η ζωή. Μην σε παρασύρουν οι πολιτικά επιτήδειοι. . Αυτά τα λίγα με αγάπη. Κάποιος πρέπει να σου πει την αλήθεια. .

Ο προσωπικός σου φίλος

Μιλτιάδης Γεωργάτος

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις