Συλλυπητήριο Μήνυμα για την απώλεια του Μαρίνου Χιόνη

Συλλυπητήριο Μήνυμα για την απώλεια του Μαρίνου Χιόνη

Η Κεφαλονιά αποχαιρέτησε ένα σπουδαίο τέκνο της που διέπρεψε επιστημονικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον οφθαλμίατρο Μαρίνο Χιόνη. Το μεγάλο φιλανθρωπικό του έργο και η κοινωνική του δράση στην Ελλάδα και την Ομογένεια τον ανέδειξαν σε μια σπουδαία προσωπικότητα της Κεφαλονιάς, την οποία δεν ξέχασε ποτέ.

Ο Μαρίνος Χιόνης προσπάθησε να προσφέρει σε νοσοκομεία της Ελλάδας, τόσο ο ίδιος ως επιστήμονας, όσο και εξασφαλίζοντας νέο εξοπλισμό. Ανάμεσα σε αυτά τα νοσοκομεία ήταν και του Αργοστολίου. Χάρη στις προσπάθειες του Μαρίνου Χιόνη ιδρύθηκε και οργανώθηκε η οφθαλμολογική κλινική του νοσοκομείου. Αν και δεν προσέφερε τελικά όλα όσα ήθελε στον τόπο του, η τοπική μας κοινωνία αναγνωρίζει την μεγάλη του προσφορά.

Στους οικείους και την οικογένειά του εκφράζω τα θερμά μου Συλλυπητήρια για την απώλεια τους.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις