Στελέχωση κινητών μονάδων υγείας  ΕΟΔΥ

Στελέχωση κινητών μονάδων υγείας  ΕΟΔΥ

Ο ΕΟΔΥ, ως ο Οργανισμός που από τη σύσταση του είναι επιφορτισμένος με τον έλεγχο και την πρόληψη νοσημάτων για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, υλοποιεί σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, το χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ2014-2020, πρόγραμμα για τη δημιουργία δικτύου νοσηλευτών για τη λήψη δειγμάτων  βιολογικού υλικού  από πιθανά  κρούσματα κορωνοϊού Covid-19, σε όλη τη νησιωτική και ηπειρωτική χώρα.

Με τον τρόπο αυτό θωρακίζεται η Δημόσια Υγεία, αποτρέπεται η διασπορά του SARS-CoV-2 και ταυτόχρονα αποτρέπεται η επιβάρυνση των δομών του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους που κατέχουν τα τυπικά προσόντα,  ότι είναι σε ισχύ η από 27.04.2020 πρόσκληση ενδιαφέροντος για πρόσληψη στον ΕΟΔΥ επαγγελματιών υγείας (ΠΕ/ΤΕ Νοσηλευτές, Επισκέπτες Υγείας, ΔΕ Βοηθοί Νοσηλευτών, ΔΕ Παρασκευαστές, ΤΕ Τεχνολόγοι Ιατρικών Εργαστηρίων) προκειμένου να στελεχωθούν περαιτέρω οι Κινητές Ομάδες Υγείας στην ΠΕ Κεφαλληνίας (Αργοστόλι) και να συνεχίσουν το εξαιρετικά σημαντικό έργο τους.

Μπορείτε να βρείτε τη σχετική πρόσκληση στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://dilosi.services.gov.gr/info/eody-komy

                                                                            Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                                                          ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις