Θα κατέβει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές η παράταξη Παντελειού;

Πολλοί διερωτώνται τι συμβαίνει με την παράταξη του Αλέξανδρου Παντελειού υπότην πομπώδη ονομασία “Κεφαλονιά νησί  για όλους”. Ως γνωστόν ο Αλέξανδρος Παντελειός και η ολιγομελής παρέα του κατέβηκαν στον εκλογικό στίβο υποσχόμενοι πως “θα κάνουν τη διαφορά” πλην όμως μέχρι σήμερα η παρουσία τους στα δημοτικά συμβούλια είτε είναι άχρωμη, άοσμη και άγευστη είτε χρησιμεύουν ως δεκανίκι στον ολιγάρχη Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο στα δύσκολα θέματα (στα επουσιώδη παριστάνουν πως διαφοροποιούνται).

Ο επικεφαλής της παράταξης “Κεφαλονιά νησί για όλους” Αλέξανδρος Παντελειός που είναι αμφίβολο εάν θα εξακολουθεί να υπάρχει ως εκλογικό σχήμα και αν θα κατέβει ξανά στις επόμενες δημοτικές εκλογές

Η ουσία είναι ότι το μέλλον της συγκεκριμένης παράταξης της ελάσσονος αντιπολίτευσης κρίνεται ως αβέβαιο και χλωμό καθώς μέχρι σήμερα δεν έχουν δώσει το στίγμα ούτε έχουν κάνει το “μπαμ” αλλά αντίθετα θεωρούνται αναλώσιμοι πολιτικά και ουσιαστικά είτε μετέχουν είτε δεν μετέχουν στα δημοτικά συμβούλια κανείς δεν ασχολείται σοβαρά με τις παρεμβάσεις τους ουτε πολιτικά ούτε δημοσιογραφικά ούτε επικοινωνιακά.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν η συγκεκριμένη παράταξη θα αποδειχθεί “μίας χρήσεως” όπως πχ έγινε με το περίφημο “Φίκο” του Ληξουρίου ή αν θα τολμήσει ξανά εκλογική αυτόνομη εκλογική κάθοδο κάτι που οι περισσότεροι πολιτικοί αναλυτικές σχεδόν το αποκλείουν.

Δύσκολοι καιροί για πολιτικοί πρίγκιπες.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις