Αναβάλλεται η παράσταση “ο Κήπος” λόγω καιρικών συνθηκών

Αξιότιμοι Κυρίες,

Η εταιρεία “Πόλις Πολιτισμού” με αίσθημα ευθύνης, αποφάσισε την αναβολή την παραστασης “Ο Κήπος” που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Αυγούστου, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που αναμενεται να επικρατήσουν με τον καύσωνα και τις συστάσεις για την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων και παραμονής σε εξωτερικούς χώρους.
Ζητάμε συγνώμη για την αναστατωση. Θα σας ενημερώσουμε για τη νέα ημερομηνια διεξαγωγής σύντομα. Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια από φυσικό σημείο προπώλησης μπορούν να επιστραφούν τα αποκόμματα και να λαβουν το αντίστοιχο αντίτιμο πίσω. Παρακαλούμε θερμά για τη δημοσίευση για την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων και την αποφυγή ταλαιπωρίας.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Με εκτιμηση,
Αρβανιτιδου ΧρυσαΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις