Έκκληση από τη ΔΕΥΑΚ για περιορισμό στην κατανάλωση νερού

 

ΕΚΚΛΗΣΗ: ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΝΕΡΟΥ

Τις τελευταίες ημέρες λόγω των ιδιαιτέρως υψηλών θερμοκρασιών, αλλά και της αύξησης του τουρισμού στο νησί μας, έχει παρατηρηθεί μία κατακόρυφη αύξηση της κατανάλωσης νερού σε ολόκληρη την Κεφαλονιά. Δυστυχώς, η υπέρμετρη αυτή ζήτηση έχει οδηγήσει σε μείωση του όγκου νερού στις δεξαμενές που οδηγεί σε προβλήματα μη επαρκούς υδροδότησης.

Απευθύνουμε έκκληση στους δημότες, για το επόμενο διάστημα, να περιορίσουν την αλόγιστη χρήση νερού για πλύσιμο αυλών, μπαλκονιών και αυτοκινήτων, για πότισμα κήπων και η κατανάλωση του νερού να γίνεται για αμιγώς υδρευτικούς σκοπούς και πρωτίστως για την κάλυψη των ανθρώπινων αναγκών, ώστε να ομαλοποιηθεί η υδροδότηση και να αποφευχθούν προγραμματισμένες διακοπές νερού, που θα έχουν ως στόχο την εξασφάλιση αποθέματος νερού στις δεξαμενές για έκτακτες ανάγκες.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Ο Πρόεδρος

 Σπαθής Σταύρος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις