Στηρίζει ανοιχτά τον Ανουσάκη και ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αντώνης Κατσιγιάννης-Φτιάχνεται κάτι καινούργιο;

Με δημόσια ανάρτησή του στο facebook ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αντώνης Κατσιγιάννης στηρίζει ανοιχτά το Νίκο Ανουσάκη, που αμφισβήτησε την ηγεσία του Παρίση στον “αντι-Μιχαλατικό χώρο”.

Ο Αντώνης Κατσιγιάννης που θεωρείται από τα πιο δυναμικά και τα πιο επιστημονικά καταρτισμένα στελέχη της τοπικής ΝΔ αναφέρει με τον πιο καθαρό τρόπο ότι ο Νίκος Ανουσάκης μίλησε για άλλη μία φορά τη “γλώσσα της αλήθειας και ότι η πραγματικότητα είναι σκληρή για τον Αλέξανδρο Παρίση”. Από ότι φαίνεται υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα πολιτικών στελεχών που δεν έχει σκοπό να “χαριστεί” στον Θεόφιλο Μιχαλάτο ούτε έχει σκοπό να “πάει να δώσει μία χαμένη μάχη με επικεφαλής ένα Παρίση που εκ των πραγμάτων έχει κλείσει τον κύκλο του” οπότε όλα δείχνουν ότι ετοιμάζεται μία νέα εποχή και ότι ο ¨αντι-Μιχαλατικός χώρος” το πιο πιθανόν είναι να εκφραστεί με πολλές παρατάξεις οπότε το ¨κλειδί” θα είναι ποια θα περάσει στο δεύτερο γύρο και ποια θα είναι αυτή που θα δώσει την τελική μάχη απέναντι στο σύστημα Μιχαλάτου.

Ας δούμε όμως τι έγραψε ο Αντώνης Κατσιγιάννης στο fb του.

Ο Νίκος Ανουσάκης, για άλλη μια φορά, μιλά τη γλώσσα της αλήθειας. Κατά την ταπεινή μου άποψη δεν υπάρχει σκληρή γλώσσα. Σκληρά είναι τα γεγονότα.Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις