Ευθέως ζητά ανασύνταξη του “αντι-Μιχαλατικού χώρου” ο Νίκος Ανουσάκης όπως παράλληλα αμφισβητεί την ηγεσία Παρίση

Χωρίς περιστροφές και ευθέως ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ανουσάκης στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ανδρέα Αρβανιτάκη και της Γιάννας Κουλουμπή στον Ionian Galaxy κατέστησε σαφές ότι ο “αντι-Μιχαλατικός χώρος ” χρειάζεται αναμόρφωση, ανασύνταξη και ανασύνθεση ενώ παράλληλα αμφισβήτησε πεντακάθαρα την ηγεσία Παρίση.

Ο Νίκος Ανουσάκης δήλωση ότι η γραμμή Παρίση μεταξύ πρώτου και δευτέρου γύρου για “χαμηλούς τόνους επειδή είχε κλείσει συμφωνία με μικρότερες παρατάξεις” ήταν πολιτικά εγκληματική καθώς απονεύρωσε την παράταξη της “Ισχυρής Κεφαλονιάς”, δεν τέθηκαν στους δημότες τα πολιτικά διλήμματα επήλθε η οριακή νίκη του Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Μάλιστα ο Νίκος Ανουσάκης ανέφερε ότι ο Αλέξανδρος Παρίσης δεν έκανε ποτέ αυτοκριτική για τις τεράστιες ευθύνες του ως προς την ήττα ενώ σημείωσε με νόημα ότι “όταν ο στρατηγός φέρει τη νίκη του άγαλμα και του βάζουν στεφάνια, όταν όμως φέρνει την ήττα με τις επιλογές πάει στο σπίτι του ή ακόμα και στο απόσπασμα.”

Περαιτέρω ο κ. Ανουσάκης εκτίμησε πως στις επόμενες εκλογές αυτό που θα μετρήσει θα είναι ο δεύτερος γύρος και το ποιος θα δώσει την μάχη σε αυτόν ενάντια στον ιδιότυπο πολιτικό-οικονομικό σύμπλεγμα του Θεόφιλου Μιχαλάτου και υπενθύμισε με νόημα ότι στη Σάμη ο Μάκης Μονιάς στον πρώτο γύρο πήρε 28% κόντρα στο 38%  του Στέλιου Σπαθή αλλά στον δεύτερο γύρο επικράτησε ο Μονιάς όπως και στη Θεσσαλονίκη ο νυν δήμαρχος στον πρώτο γύρο είχε πάρει 25% θέλοντας να υπονοήσει ότι ακόμα και αν κατέβουν πολλές παρατάξεις από τον ευρύτερο “αντι-Μιχαλατικό χώρο” αυτό που έχει σημασία είναι ποιος θα είναι στο δεύτερο γύρο και ποιος θα δώσει την τελική μάχη. Πάντως ο κ. Ανουσάκης διευκρίνισε ότι σέβεται τον Αλέξανδρο Παρίση ως άνθρωπος ότι είναι μεγάλη η προσφορά του στην Κεφαλονιά, ότι ο ίδιος τον στήριξε φανατικά επί 15 χρόνια (από όταν είχε κατέβει για νομάρχης το 2006) πλην όμως τα πάντα ρει, ο Μιχαλάτος δεν θα πέσει με απλό τρόπο αλλά απαιτείται δυναμισμός, ρίξεις, οργανωτικότητα, πολιτικός λόγος και πολλά άλλα που σε αυτή τη φάση “δεν μπορεί να τα τρέξει” ο Παρίσης.

Παρόλα αυτά ο Νίκος Ανουσάκης δεν απέκλεισε ο ίδιος και το πολιτικό του σύστημα να στηρίξει τον Αλέξανδρο Παρίση για βουλευτή καθώς, όπως τόνισε, άλλο Δήμος και άλλο η βουλευτική έδρα, όπου τα πράγματα είναι πιο ήπια πολιτικά έκανε όμως σαφές ότι η στήριξή του στον Παρίση για βουλευτικές εκλογές περνάει μέσα από το ξεκαθάρισμα των ζητημάτων που έχουν προκύψει ως προς την παράταξη στο Δήμο Αργοστολίου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις