Συλλυπητήρια για τον θάνατο της Αλίκης Στελλάτου Ντεροζάριο

 ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα μέλη του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΕΦΑΛΟΗΙΑΣ , όλες και όλοι , που  συμμετείχαν στις δράσεις του , 38 χρόνια τώρα , με βαθειά θλίψη έμαθαν για τον θάνατο της

 Κυρίας   ΑΛΙΚΗΣ   ΣΤΕΛΛΑΤΟΥ – ΝΤΕΡΟΖΑΡΙΟ

Όλα αυτά τα χρόνια η Κυρία Αλίκη υπήρξε ακούραστη συνεργάτιδα του θεάτρου μας , σχεδιάζοντας , μαζί με την κόρη της Μαρία , και κατασκευάζοντας  ακούραστα και αγόγγυστα , τα κοστούμια για τις παραστάσεις μας , αλλά και για τις  παραστάσεις της Παιδικής μας Σκηνής.

Μα πάνω από όλα ήταν ο ανοιχτόκαρδος Άνθρωπος , που  απλόχερα μοίραζε τον Καλό λόγο , το κομπλιμέντο , την ενθάρρυνση και την Αγάπη της , για αυτό που από κοινού δημιουργούσαμε .

Ακόμη θυμόμαστε το καμάρι της όταν από την πρώτη ακόμα πρόβα του κουστουμιού μας , αυτό ταίριαζε στο σώμα μας σαν γάντι ! και η ίδια …δικαιωνόταν για την επιλογή της .

Όλοι εμείς εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια   στις κόρες , τα  αδέλφια  , και τα εγγόνια της .

Θα την θυμόμαστε πάντα με πολύ αγάπη .

Θα την θυμόμαστε με το χαμόγελό της να μας καμαρώνει σαν παιδιά της, με τα κοστούμια μας στην γενική δοκιμή.

Θα την θυμόμαστε στην πρώτη σειρά να μας χειροκροτεί , να μας ενθαρρύνει και να μας επαινεί ,στις πρεμιέρες .

 Εκείνη πρώτη από όλους , να μας αγκαλιάσει να μας συγχαρεί .

Ευχαριστούμε Κυρία Αλίκη για όσα μας πρόσφερες .

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αργοστολιώτικης  γης , που θα την σκεπάσει.

   Το  ΕΘΚ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις