ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ:  Χωρίς τον Γιάννη…

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ:  Χωρίς τον Γιάννη…

Συγκλονισμένοι από τον θάνατο του συντρόφου μας Γιάννη Ψαρρά, αγαπημένου συζύγου της συντρόφισσας μέλους της ΚΕ και πρώην βουλεύτριας Αφροδίτης Θεοπεφτάτου.

Η απώλειά του μας κάνει να νοιώθουμε από σήμερα φτωχότεροι. Άνθρωπος εξαίρετος, πιστός στις αριστερές του πεποιθήσεις, καλλιεργημένος,  φιλομαθής και χαμηλών τόνων, ο Γιάννης Ψαρράς τιμούσε με την παρουσία, την στάση και τις απόψεις του  τον πολιτικό μας χώρο και την αριστερά γενικότερα.

 Η παρουσία του στο πλευρό της βουλευτού τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής ασφυξίας που πέρασε η πατρίδα μας, της έδωσε δύναμη να εργαστεί ουσιαστικά και συνάμα αθόρυβα για το καλό του τόπου χωρίς να ζητήσει ποτέ δάφνες και χειροκρότημα για όλα αυτά που πέτυχε.

 Άξιος σύντροφος για μια άξια συντρόφισσα! Εξαιρετικός πατέρας και παππούς!

Εκ μέρους όλων των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής εκφράζουμε τα θερμά κι ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην συντρόφισσα μας Αφροδίτη  και τα παιδιά του.

Για την πολιτική οικογένεια του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης  Ψαρράς  θα είναι για πάντα μαζί μας!

Αργοστόλι 28 Ιουλίου 2021

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις