Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Γιάννη Ψαρρά

Γιάννης Ψαρράς

Ήταν ένας αξιοσέβαστος και αξιοπρεπείς συμπολίτης μας .
. Έντιμος , Σοβαρός και Ακούραστος Δημόσιος υπάλληλος , διαχειριζότανε δύσκολα θέματα και έδινε λύσεις .
Βαθύς γνώστης όλων των πολεοδομικών θεμάτων και της σχετικής νομοθεσίας , στην διάρκεια της πολύχρονης θητείας του στην Πολεοδομία Κεφαλληνίας άφησε εποχή για την σοβαρότητα του , την γρήγορη εκτέλεση των υποθέσεων του και προ πάντων για η βαθύ ανθρωπισμό του .
Συνεργαστήκαμε πολλές φορές στην Νομαρχία Κεφαλληνίας σοβαρά πολεοδομικά θέματα και πάντοτε οι προτάσεις του ήταν προς την σωστή κατεύθυνση .
Την πολύ δύσκολη περιπέτεια της υγείας του την πέρασε με δύναμη , υπομονή και βγήκε νικητής .
Σεμνός και αξιοπρεπείς και κ όλη την διάρκεια της βουλευτικής θητείας της Συζηγος του κ Αφροδίτης Θεοπεμπτάτου .
Η απώλεια για την τοπική μας κοινωνία είναι μεγάλη .
Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στην Αφροδίτη και την οικογένεια του .
Σωτήρης Κουρής
Αντιπεριφερειαρχης Ιονίων Νήσων
Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου .

Συλλυπητήριο Μήνυμα

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου εκφράζουν τη λύπη τους για την απροσδόκητη απώλεια του ΓΙΑΝΝΗ ΨΑΡΡΑ.

Ο Γιάννης Ψαρράς, Πολιτικός Μηχανικός, υπήρξε στέλεχος της Πολεοδομίας Αργοστολίου για πολλά χρόνια.

Θερμά Συλλυπητήρια στη σύζυγο του,  πρώην βουλευτή κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, στα παιδιά του και στους λοιπούς συγγενείς.

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Δήμαρχος Αργοστολίου

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης των Π.Ε. Κεφαλληνίας & Π.Ε. Ιθάκης, Σταύρος Π. Τραυλός, εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του, για την απώλεια του συνάδελφου Πολιτικού Μηχανικού, Ιωάννη Ψαρρά, ο οποίος για πολλά έτη υπήρξε στέλεχος της Πολεοδομίας Αργοστολίου.

Θερμά Συλλυπητήρια, στην σύζυγό του, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, στα παιδιά του και στην εγγονή του.

Ο

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

 

 

ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

Για το Γιάννη Ψαρρά

Η Οργάνωση Μελών Κρανιάς του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αποχαιρετά σήμερα με οδύνη ένα απ’ τα μέλη της, το Γιάννη Ψαρρά. Ο Γιάννης Ψαρράς, που όλοι οι Θιακοκεφαλονίτες γνώρισαν μέσα απ’ το σύντομο πέρασμά του απ’ την Ιθάκη και τη μακροχρόνια σταδιοδρομία του ως Πολιτικός Μηχανικός στην υπηρεσία της Πολεοδομίας στο Αργοστόλι, υπήρξε επιστήμονας του επαγγέλματός του δίνοντας λύσεις, μαχητής των αριστερών και προοδευτικών ιδεών, υποστηρικτικός σύζυγος και υπέροχος πατέρας και παππούς.

Σταθερός στις απόψεις του, με όποιο κόστος, και με το σπουδαίο πνευματικό εφόδιο της ανάγνωσης εκατοντάδων βιβλίων έδωσε μία σπάνια μάχη με τον καρκίνο την οποία και κέρδισε, ενάντια σε όλα τα προγνωστικά, αλλά προδόθηκε απ’ την καρδιά του.

Εκ μέρους όλων των μελών της Οργάνωσής μας θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην Αφροδίτη, το Χρήστο, τον Τάσο, τη Βάσω και την Αφροδίτη για την απώλεια του αγαπημένου τους συζύγου, πατέρα και παππού και να τους ευχηθούμε να είναι πάντα καλά στη ζωή τους και να τιμούν την πλούσια παρακαταθήκη που τους έχει αφήσει μέσα απ’ τη ζωή και το έργο του.

Για την ΟΜ Κρανιάς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Γιάννης Βαρούχας

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

 

Ο Πρόεδρος, Σταύρος Σπαθής, το Δ.Σ. και το προσωπικό του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας &Ιθάκης, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια τoυ Ιωάννη Ψαρρά.

Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην σύζυγό του, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και στους λοιπούς οικείους του.

ΓΙΑ  ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις