Σκληρά μηνύματα με αποδέκτη τον Παρίση από τον Παπαναστασάτο: Ο κύκλος της “Ισχυρής Κεφαλονιάς” έκλεισε-Από την ίδια παρέα θα προκύψει νέα εποχή κόντρα στο Μιχαλάτο

Με μία ξεκάθαρη και σκληρή ανακοίνωση ο πρώην Πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Κεφαλονιάς Γεράσιμος Παπαναστασάτος ξεκαθαρίζει στον Αλέξανδρο Παρίση ότι ο κύκλος της “Ισχυρής Κεφαλονιάς” έκλεισε και ότι από την ίδια πολιτική παρέα θα προκύψει νέο σχήμα που θα “χτυπήσει” τον νυν Δήμαρχο Αργοστολίου ολιγάρχη Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Όπως είναι ευνόητο σιγά σιγά αρχίζουν και διαμορφώνονται εξελίξεις στο χώρο του “αντι-Μιχαλατικού στρατοπέδου” και όπως διευκρινίζει και ο ίδιος ο Παπαναστασάτος, το φθινόπωρο θα υπάρξουν τα σπουδαία και η εμφάνιση της νέας εποχής στο τοπικό πολιτικό σκηνικό.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ :  Ο    ΒΙΟΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ  ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ . ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΗΤΑΕΙ  ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ .

Όσοι νομίζουν ότι ο κ Μιχαλάτος και το ιδιότυπο σύστημα του θα πέσουν  σαν ώριμο φρούτο , πλανώνται   πλάνην   οικτράν !!!!

Η οικονομική ισχύς του Θεόφιλου Μιχαλάτου όπως και ο μηχανισμός που έχει αναπτύξει  στην τοπική κοινωνία  αντιμετωπίζεται μόνο με δυναμική  πολιτική αντιπαράθεση , με ανθρώπους  που συνδυάζουν  εμπειρία , τόλμη και φρεσκάδα  και  με  πολύπλευρη   οργανωτική δουλειά     . Φυσικά  όλα τα παραπάνω προϋποθέτουν   και μια νέα πολιτική πλατφόρμα και ένα γενναίο άνοιγμα   σε καινούργιες  κοινωνικές δυνάμεις   από την   πολιτική παρέα που εξέφραζε πάντοτε την ρήξη  με την  εξάπλωση του φαινομένου ολιγάρχη  Μιχαλάτου .

Κατόπιν   των παραπάνω       γίνεται σαφές  ότι ο βιοιστορικός κύκλος της ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ   έχει κλείσει με την παρούσα μορφή της  και ότι επιβάλλεται να ξεπηδήσει κάτι καινούργιο με γερές  ρίζες από τα σπλάχνα  της      μεγάλης αυτής , για τα δεδομένα του νησιού μας , παράταξης .

 Δηλαδή  δεν ψάχνουμε για κληρονόμους του Παρίση ούτε  για  σωτήρες από του πουθενά , αλλά από το φθινόπωρο επιβάλλεται το ξεκίνημα μια νέας μεγάλης πορείας     από πρόσωπα   που έχουν την  δυνατότητα να αντιπαρατεθούν στα ίσια , χωρίς φοβίες και πισωγυρίσματα , με το  πολιτικό-οικονομικό σύστημα που τείνει να εγκαθιδρύσει στον τόπο μας  ο  ΄΄ νυν Δήμαρχος Αργοστολίου  ΄΄   .

Γεράσιμος Παπαναστασάτος  Δικηγόρος .
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις