Συμμετοχή του Υπερίωνα στη δράση “Στο δρόμο για το Τόκυο”

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Σήμερα, Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021, ωφελούμενοι και ωφελούμενες του Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ», συμμετείχαν σε μία δράση με τίτλο: « Στον δρόμο για το Τόκυο», στα πλαίσια ενημέρωσης για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες και στα πλαίσια επαφής τους με διάφορα αθλήματα.
Η Δράση πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου με την άδεια του Διευθυντή του Σχολείου κου. Γεράσιμου Κατσιβέλη, τον οποίο και ευχαριστούμε.
Τη Δράση επιμελήθηκε και συντόνισε η κα. Ρηγγίνα Λουκέρη – εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου, την οποία και ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση, την άψογη οργάνωση και την έμπρακτη στήριξή της.

Με εκτίμηση,
Για το Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. “Υπερίων”,
η ψυχολόγος, Χωραΐτη Δώρα
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις