Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ποσειδώνα Ληξουρίου για τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης

Για ακόμη μια φορά η ομάδα του Ποσειδώνα Ληξουρίου με τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη μας έκανε περήφανους με την αγωνιστική παρουσία και τις επιτυχίες των αθλητών της.

Με συνολικό απολογισμό 37 μεταλλίων και ένα Πανελλήνιο ρεκόρ 50 μέτρων επιφάνειας κορασίδων από την Ισμήνη Ευαγγελάτου γίνεται σαφές ότι πλέον εδραιώνεται στα κορυφαία σωματεία της χώρας στην τεχνική κολύμβηση.
Συγχαίρουμε για ακόμη μια φορά του αθλητές , τους προπονητές , τη διοίκηση του Ποσειδώνα Ληξουρίου και τους γονείς των αθλητών για την άοκνη προσπάθειά τους που αποδίδει καρπούς και τους διαβεβαιώνουμε ότι ο Δήμος Ληξουρίου θα συνεχίσει να τους στηρίζει.
Από το γραφείο τύπου του Δήμου ΛηξουρίουΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις