Που είναι τα μεγάλα έργα στην Λειβαθώ και στον Ελειο-Πρόννους κ. Μιχαλάτε;

Σαν κάτοικος μεγάλου χωριού της Κεφαλονιάς και συγκεκριμένα της Λακήθρας ψήφισα το Λειβαθινό Θεόφιλο γιατί πίστεψα αυτόν και τους ανθρώπους του που λέγανε ότι όταν εκλεγούν θα προσέξουν τα χωριά και θα κάνουν σπουδαία έργα στην περιφέρεια.

Δύο χρόνια έχουν περάσει όμως από την εκλογή τους και στο χωριό μου δεν έχει μπει ούτε μία πρόκα, αντίθετα στην έξοδο του χωριού προς Αργοστόλι κατά καιρούς φτιάχνεται μία χωματερή. Διαβάζω όλο για μελέτες και όλο για σχέδια από τον κ. Διονύση Μινέτο τον Αντιδήμαρχο αλλά στην πράξη εμείς οι κάτοικοι των χωριών δεν βλέπουμε τίποτα και δεν μιλάω μόνο για την Λακήθρα αφού και σε άλλα χωριά που μιλάω ακόμα και από τον Ελειό-Πρόννους παραμένει η ίδια κατάσταση, μάλιστα μου λένε ότι τα άλογα του Αίνου φτάνουν μέχρι τον κάμπο των Θηραμόνων δηλαδή ούτε αυτό το απλό δεν μπορεί να κάνει  ο Δήμος Αργοστολίου.

Δεν μου αρέσει να λέω ότι έγινε κοψοχέρης και θέλω να πιστεύω ότι στον χρόνο που μένει στον κ. Μιχαλάτο κάτι θα δούμε στα χωριά μας και όχι μόνο τις διαφημίσεις και τα όνειρα του κ. Μινέτου.

Γ.Π.

Κάτοικος Λακήθρας
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις