Η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου θα λάβει μέρος στις εκδηλώσεις του Δήμου Σάμης για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24.7.21

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ , αποδέχτηκε την πρόταση – πρόσκληση του Δήμου Σάμης να πάρει μέρος στις Επετειακές εκδηλώσεις του για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 , και συγκεκριμένα :

29 Ιουλίου 2021 : στην Επετειακή εκδήλωση , με ομιλητή τον Γεράσιμο Γαλανό , στο Δημοτικό Σχολείο Μακρυωτίκων , με ώρα έναρξης στις 9 μμ.

2 Αυγούστου 2021 : στην Επετειακή εκδήλωση , με ομιλητές την Μαριολένη Νεοφύτου – Ζαφειράτου και τον Ορέστη Καππάτο , στο Δημοτικό Σχολείο Σάμης , με ώρα έναρξης στις 9 μμ.

Λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις , τα θέματα και τους ομιλητές , θα βρείτε  στο Πολιτιστικό Πρόγραμμα του Δήμου Σάμης .

Η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου θα παρουσιάσει ένα ειδικά επιλεγμένο για την Επέτειο πρόγραμμα τραγουδιών , υπό την διεύθυνση του Μαέστρου της Σπύρου Θεοτοκάτου.

Το ΔΣ,
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις