Ένταξη του Δήμου Ληξουρίου στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”

Την πρώτη ένταξη έργου στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” για το Δήμο μας είχαμε σήμερα με απόφαση του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Πέτσα.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκε η πρόταση για την προμήθεια 10 ηλεκτροκίνητων οχημάτων με τους ανάλογους σταθμούς φόρτισης.
Επιβατικά , τύπου van για τις ανάγκες των τεχνιτών , φορτηγό και μικρό σάρωθρο για τους πεζόδρομους είναι μερικά από αυτά.
Με την προμήθεια αυτή αφενός θα ανανεωθεί ο στόλος των οχημάτων του Δήμου με φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα , αφετέρου θα ενισχυθεί και εκσυγχρονιστεί η υπηρεσία καθαριότητας – καθημερινότητας.
Για μια ακόμη φορά αξίζουν συγχαρητήρια στους εργαζόμενους στις υπηρεσίες του Δήμου μας για την άρτια σύνταξη της μελέτης και του φακέλου υποβολής της πρότασης.
Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε νέες εντάξεις έργων.
Από το γραφείο τύπου του Δήμου ΛηξουρίουΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις