Ένταξη έργου 1.468.000 ευρώ για το Δήμο Ληξουρίου στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Ένταξη έργου 1.468.000 ευρώ για το Δήμο Ληξουρίου στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Συνεχίζονται οι εντάξεις έργων στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών, από το οποίο τα νησιά μας διεκδικούν έργα έως 52.000.000 ευρώ συνολικά.

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα, εντάσσεται στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ένα σημαντικό έργο για το Δήμο Ληξουρίου. Συγκεκριμένα το έργο «Υποδομές ηλεκτροκίνησης – ηλεκτρικά οχήματα – σταθμοί φόρτισης Δήμου Ληξουρίου» με προϋπολογισμό 1.468.696,13 ευρώ (συμπ. ΦΠΑ). Στα πλαίσια του έργου προβλέπεται η προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων και η εγκατάσταση φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων στο Δήμο Ληξουρίου.

Πρόκειται για ένα έργο που ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές που οι πόλεις μας πρέπει να αποκτήσουν τα επόμενα χρόνια, ώστε να είναι πιο φιλικές στο περιβάλλον και τους πολίτες. Η καθιέρωση και επέκταση της ηλεκτροκίνησης είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό το στόχο.

Ευχαριστώ τον Αν. Υπουργό κ. Πέτσα και το Δήμο Ληξουρίου για τη προσπάθεια που έκαναν και την χρηματοδότηση ενός έργου με πολλαπλά οφέλη για τους πολίτες του Ληξουρίου.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις