Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης σε Ζάκυνθο, Κέρκυρα και Κεφαλονιά

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης σε Ζάκυνθο, Κέρκυρα και Κεφαλονιά

 

 

Συνελήφθησαν, σήμερα Κυριακή (25.07.2021), πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς των Τμημάτων Τροχαίας Ζακύνθου, Κέρκυρας και Κεφαλονιάς τρία (3) άτομα, για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Συγκεκριμένα, οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια προληπτικών αστυνομικών ελέγχων και αφορούσαν:

  • Στο Λαγανά Ζακύνθου, τον εντοπισμό, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας, αλλοδαπού, οδηγού αυτοκινήτου, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

  • Στην Κέρκυρα, τον εντοπισμό, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας, αλλοδαπού οδηγού αυτοκινήτου, ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης και

  • Στην Κεφαλονιά, τον εντοπισμό, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αργοστολίου, ημεδαπού οδηγού μοτοσυκλέτας, ο οποίος επίσης κατελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης.

Οι  συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις  αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις