Όχι στην υποχρεωτικότητα ναι στην ενότητα

Αγαπητοί συμπολίτες.

Με απόλυτο σεβασμό στην ελεύθερη επιλογή σας και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, σας ενημερώνουμε για την συγκέντρωση που θα γίνει σήμερα Σάββατο 24/7/2021 και ώρα 7μ.μ έξω από την Περιφέρεια ( απέναντι από το “Μπαρόκ”).

Την ίδια μέρα, πολίτες σε όλη την υφήλιο, άνθρωποι που έχουν επιλέξει είτε να κάνουν, είτε να μην κάνουν το εμβόλιο,  θα είναι στο δρόμο για να υπερασπιστούν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, που αυτή την στιγμή καταπατούνται.

Απευθυνόμαστε σε όλους  εσάς που μοιράζεστε τις ίδιες ανησυχίες και νιώθετε ότι κάθε υποχρεωτικότητα  κάνει την ψυχή σας να ασφυκτιά.

Ας σταθούμε με ΕΝΟΤΗΤΑ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ δίπλα στους συμπολίτες μας που αυτή τη στιγμή πλήττονται και ουσιαστικά εξαναγκάζονται σε υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, προκειμένου να έχουν ή να διατηρήσουν το αναφαίρετο δικαίωμα στην εργασία και στην επιβίωσή τους.

Το κάλεσμά μας ουδεμία σχέση έχει με κόμματα, πολιτικές φιλοδοξίες, ακραίες ιδεολογίες και ιδεοληψίες.

                                                                                 Ομάδα Εκπαιδευτικών
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις