Μια μαγική βραδιά με Κεφαλονίτες κανταδόρους χτες στον Πόρο!

Μια μαγική βραδιά με Κεφαλονίτες κανταδόρους χτες στον Πόρο!

Μια ξεχωριστή βραδιά, υπό μια σχεδόν πανσέληνο, έζησαν όσοι ξένοι τουρίστες και Έλληνες είχαν την τύχη να παραβρεθούν χτες το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Πόρου!

Εκεί μια ταλαντούχα ομάδα από Κεφαλονίτες κανταδόρους διασκέδασε τον κόσμο που βρίσκονται στα μαγαζιά και την πλατεία με ένα μεγάλο ρεπερτόριο από Κεφαλονίτικα και μόνο τραγούδια!

Μαγευτικό γεγονός ήταν επίσης το ότι τα πλοία της Levante Ferries σήμαναν την αρχή της εκδήλωσης με την αναχώρηση και το τέλος με την επιστροφή τους!

Ειδικά στις μέρες που ζούμε ευχόμαστε παντού και πάντα τέτοιες καλές καλλιτέχνικες επιτυχίες από το Δήμο Αργοστολίου στο νησί μας!

Σπύρος Καγκάδης

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=255360612729927&id=1152243956

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1688406168214389&id=1152243956
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις