Οργάνωση και φιλοξενία των social media influencers Sydney & Davis Hansen με 165κ followers

Η Ένωση Ξενοδόχων στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου Αργοστολίου με την Marketing Greece, ανέλαβε την οργάνωση και φιλοξενεία, την περίοδο 11-14/7 των social media influencers Sydney & Davis Hansen, που διαχειρίζονται το Instagram account Sydney & Davis με 165K Followers

H δημοσίευση των σημφωνηθέντων post & stories βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

 
Σκοπός του ταξιδιού τους είναι να αναδείξουν την μοναδικότητα των τοπίων και των εμπειριών που προσφέρουν τα νησιά μας,  μέσω εξαιρετικής αισθητικής περιεχομένου που θα επιμεληθούν.
Η δράση προβολής πραγματοποιήθηκε χάρη στην πολύτιμη προσφορά των τοπικών επιχειρήσεων και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε :
  1.  Το ξενοδοχείο FZeen Boutique Hotel  για την διαμονή
  2.  Το γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων Ace Rent a Car
  3.  To Via Vallianou all day bar στο Αργοστόλι,  για την προσφορά δείπνου
  4.  Το εστιατόριο “Τασία” στο Φισκάρδο για την προσφορά δείπνου.
  5.  Την Ναυτιλιακή εταιρεία “Ιόνιον Πέλαγος”  για την μεταφορά προς και από την Ιθάκη.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Δήμου Σάμης κ. Καλλιβωκά Αντώνη, καθώς και το προσωπικό των σπηλαίων για τις διευκολύνσεις που παρείχαν.
Το πνεύμα προσφοράς, όσες φορές έχει χρειαστεί και από όποιες επιχειρήσεις έχει ζητηθεί, είναι μεγάλο και μας δίνει δύναμη στον σχεδιασμό και υλοποίηση αυτών των ενεργειών.
Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν δημοσιογραφικές αποστολές από Γερμανικές εφημερίδες σε συνεργασία με το γραφείο δημοσίων σχέσεων  “Lion Communications” και κινηματογραφικό συνεργείο για την παραγωγή υλικού από την Marketing Greece.Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις