Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο και Πρόεδρο του ΕΟΤ του Τόλη Βοσκόπουλου Άντζελα Γκερέκου

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

 

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου το πρωί της 19ης Ιουλίου. Ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, γνήσιος εκφραστής του λαϊκού τραγουδιού, έφυγε από κοντά μας, βυθίζοντας σε πένθος, όχι μόνο την οικογένεια και τους οικείους του, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.

Το όνομα του Τόλη Βοσκόπουλου θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μέσω των τραγουδιών του που «σημάδεψαν» μια ολόκληρη εποχή. Θα είναι για πάντα «ανεπανάληπτος».

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων, Νικόλαος Μουζακίτης, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου και όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στη σύζυγό του και Πρόεδρο του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, και σε όλους τους οικείους του.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου  Ιονίων Νήσων

 

Νικόλαος Μουζακίτης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις