Το τμήμα κωπηλασίας του ΝΟΑ συμμετείχε στο 27ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Καστορία

Το τμήμα κωπηλασίας κατηγορίας παιδων – κορασίδων συμμετείχε στο 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – κορασίδων, Εφήβων – Νεανίδων, Ανδρών – Γυναικών από 14/7/21 έως 18/7/21 στην Καστοριά.

Συμμετείχαν 26 σωματεία με 530 αθλητές. Η οργάνωση ήταν αρκετά καλή και συγχαίρουμε την ομοσπονδία μας, αλλά και τους συνδιοργανωτές, τον Ν.Ο. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και τον Ν.Ο. ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ.

Η αποστολή μας αποτελούταν από 3 αγόρια και 2 κορίτσια προετοιμασμένα αρκετά καλά, βέβαια εν μέσω πανδημίας με δυσκολίες. Παρόλα αυτά απέδειξαν ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες, αρκεί να δείξουν αγάπη, δύναμη και ελπίδα.

 

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Κατηγορία Παίδων:

  • Ματραγκος Νίκος : 2000μ. ΣΚΙΦ, μικρός τελικός 1η θέση, δλδ 7η θέση στη Ελλάδα από 17 αθλητές.

Κατηγορία Κορασίδων:

  • Στεφανάτου Διονυσία : 2000μ. ΣΚΙΦ, μικρός τελικός 3η θέση, δλδ 9η θέση στην Ελλάδα από 19 αθλητές.

Κατηγορία εφήβων:

  • Κρουσος Παναγής & Καππάτος Φώτης : 2000μ. Διπλό ΣΚΙΦ, μικρός τελικός 3η θέση, δλδ 9η στην Ελλάδα από 12 αθλητές.
  • Ματράγκος Νίκος: 2000μ. ΣΚΙΦ, μικρός τελικός 1η θέση, δλδ 7η στην Ελλάδα από 18 αθλητές.

Κατηγορία Νεανίδων:

  • Μερκάι Σαμπιέ & Στεφανάτου Διονυσία : 2000μ. Διπλό ΣΚΙΦ, μικρός τελικός 1η θέση, δλδ 7η στην Ελλάδα από 10 αθλητές.
  • Μερκάι Σαμπιέ : 2000μ. ΣΚΙΦ, μικρός τελικός 3η θέση, δλδ 9η στην Ελλάδα από 17 αθλητές.

 

 Να τονίσουμε ότι οι κατηγορίες που αγωνίσθηκαν οι αθλητές μας είναι η αρχή της κωπηλασίας, γι’ αυτό τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν. Θα έχουν μέλλον και μάλιστα με επιτυχίες.

 Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α. συγχαίρει τους γονείς τους και τον προπονητή τους Δρακονταειδή Σπύρο και του ευχόμαστε καλή πρόοδο και δύναμη στο έργο του.

 

  Από το Δ.Σ. του ΝΟΑ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις