Ηλίας Κουρκουμέλης: Φτάσαμε στο τέλος Ιουλίου και η παραλία στα Λουρδάτα ξεχασμένος τόπος

Φτάσαμε στο τέλος Ιουλίου και η παραλία στα Λουρδάτα ξεχασμένος τόπος. Μια από τις ωραιότερες και φημισμένες παραλίες της Κεφαλλονιάς.

Ένας παραδεισένιος τόπος που απολαμβάναμε την ομορφιά της, από μικρά παιδιά και από την γη της , απολαύσαμε τα ντόπια προϊόντα και μεγαλώσαμε τσαλαβουτώντας στα λασπόνερα των κήπων, που καλλιεργούσαν οι δική μας άνθρωποι.

Ένας ευλογημένος τόπος που εξελίχθηκε σε μια σπουδαία επιχειρηματίκη περιοχή.

Που μας έκανε γνωστούς στα πέρατα της γης . Αυτόν τον τόπο τον αγαπώ και όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσω στα δρώμενα του τόπου μας προσπάθησα όσο μπορούσα και όσο ΠΕΡΝΟΥΣΕ απ το χέρι μου.Να είναι καθαρά να έχει ΡΑΜΠΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ολοκληρωμένη.

Να έχει ΝΤΟΥΖ ,δημοτικές ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ και όταν αυτές έκλεισαν …… φρόντισα να κάνω σύμβαση με επαγγελματία, να διαθέσει τις τουαλέτες της επιχείρησης του για χρήση κοινού.

Φρόντισα και κατάφερα να διατηρήσω την γαλάζια σημαία καθώς και ναυαγοσώστη σε όλες τις παραλίες της Λειβαθούς <ΛΟΥΡΔΑΣ ΑΜΜΕΣ ΑΒΥΘΟΣ>Θα ήταν μεγάλη παράληψη αν δεν αναφέρω την πολύτιμη βοήθεια του Νικόλαου Παπαδάτου που ήταν υπεύθυνος παραλιών.

Οι Φωτογραφίες δείχνουν λίγα από την σημερινή αδιαφορία και την εγκατάλειψη μια εικόνα, που προκαλεί απογοήτευση θλίψη και δίνει τη εντύπωση πως όλα χάνονται σιγά-σιγά. Αλίμονο αν πορευτούμε έτσι …….. Λυπάμαι.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις