Γεμάτο “Καραγκιόζη” το Πολιτιστικό Πρόγραμμα του Δήμου Αργοστολίου-Ούτε στο “Διαφάνι” στις “Άγριες Μέλισσες” δεν γινόταν αυτά τη δεκαετία του ’60!

Αυτό που γίνεται στο Δήμο Αργοστολίου κατά τη θητεία Μιχαλάτου πραγματικά δεν έχει προηγούμενο, διαβάσαμε το Πολιτιστικό Πρόγραμμα για το φετινό καλοκαίρι και κατά κυριολεξία τρελαθήκαμε αφού οι μισές και πλέον παραστάσεις θα είναι “θέατρο Σκιών και Καραγκιόζης”.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος που από ότι φαίνεται έχει μπερδέψει το Δήμο Αργοστολίου με το περίφημο “Διαφάνι” του Δούκα Σεβαστού από τις “Άγριες Μέλισσες” του 1960.

Τέτοια παρακμή ούτε στο περίφημο “Διαφάνι” από τις “Άγριες Μέλισσες” από τη δεκαετία του ’60. Τι άλλο να πούμε, το μόνο καλό, όπως μάθαμε, ο Δήμος Αργοστολίου θα δίνει τουλάχιστον “μαλλί της γριάς” σε όσους δημότες παρακολουθήσουν τις παραστάσεις Καραγκιόζη.

Ζούμε μεγάλες στιγμές στο Δήμο Αργοστολίου θα μοιράσουν και “μαλλί της γριάς” στις παραστάσεις του “Καραγκιόζη”
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις