“Πόσα θες να μας τρελάνεις κα Ζαπάντη”; Ενώ το Γηροκομείο Αργοστολίου έχει καταθέσεις πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ η Πρόεδρός του, Άννα Ζαπάντη το παρουσιάζει ως “το φτωχό συγγενή”!!!

Το γράφουμε και το ξαναγράφουμε γιατί φαίνεται πως η κα Άννα Ζαπάντη αρέσκεται να παίζει με την νοημοσύνη των δημοτών Αργοστολίου. Το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου έχει διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ, που είναι κατά δικά του, στην τράπεζα και επομένως όχι δεν έχει κανένα απολύτως οικονομικό πρόβλημα αλλά μπορεί να καλύψει και με το παραπάνω όλες τις ανάγκες του.

Η Πρόεδρος της Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου Άννα Ζαπάντη που μάλλον της φαίνονται λίγα τα πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ που διαχειρίζεται και που είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για τις ανάγκες του ιδρύματος και των ηλικιωμένων

Επομένως το να προσπαθεί η Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου Άννα Ζαπάντη ως το “φτωχό συγγενή” του Δήμου Αργοστολίου και ως προβληματικό ίδρυμα είναι κάτι που θίγει βάναυσα τη φήμη και το κύρος του ιδρύματος ενώ παράλληλα δημιουργεί ανασφάλεια χωρίς κανένα λόγω και στους τροφίμους.

“Κάποιος να τη μαζέψει” επειγόντως.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις