Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου: Στερείται πολιτικής ευθιξίας και ευθύνης ο κ. Γαλιατσάτος-Βάσεις για νέα εποχή στην διαχείριση των απορριμμάτων και στην αντιμετώπιση συσσωρευμένων και κρυμμένων προβλημάτων  

Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων — Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου

Στερείται πολιτικής ευθιξίας και ευθύνης ο κ. Γαλιατσάτος

 Βάσεις για νέα εποχή στην διαχείριση των απορριμμάτων 

και στην αντιμετώπιση συσσωρευμένων και κρυμμένων προβλημάτων

 

 

Πολύ αργά και υποκριτικά ασχολείται με το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων ο κ. Γαλιατσάτος.

Στερούμενος κάθε πολιτικής ευθιξίας και αξιοπρέπειας, φανατικός χρήστης του λαϊκισμού και των ευτελών επικοινωνιακών μέσων νομίζει ότι μπορεί να κρύψει τις ενοχές, την προκλητική αδιαφορία και απραξία του για την διαχείριση των απορριμμάτων και την απουσία του από κάθε διάλογο και πολιτική ουσίας  επι αυτών των θεμάτων.

Και φυσικά κανένα σχόλιο δεν κάνει για το σχετικό παρελθόν της διοίκησής του, που άφησε το στίγμα των σκουπιδότοπων και των αδιεξόδων.

Τραγικό παράδειγμα της υποκρισίας του είναι οτι τώρα θυμήθηκε την υγεία και την προστασία των πολιτών.

Κυρίως, ο κ. Γαλιατσάτος δεν αντέχει να συνειδητοποιήσει ότι η γύρισε σελίδα για την διαχείριση των απορριμμάτων, όπως και για τον ίδιο.

Μπαίνουν οι βάσεις για μια νέα εποχή, με σχέδιο και αποφασιστικότητα από τον νέο  ΦοΔΣΑ και στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη και στα άλλα νησιά, ξεκινώντας από την αντιμετώπιση των συσσωρευμένων και επικίνδυνων προβλημάτων των χώρων διαχείρισης τα οποία τώρα φαίνεται ότι ο κ. Γαλιατσάτος ανακαλύπτειτα έκρυβε), την δημιουργία νέων υποδομών και μονάδων επεξεργασίας ΑΣΑ.

Είναι αργά για δάκρυα κ. Γαλιατσάτο.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις