Ευχαριστήρια επιστολή της Αν. Διοικήτριας για την δωρεά στο ΓΝ Ληξουρίου Μαντζαβινάτειο από την Alpha Bank

Εκ μέρους της Διοίκησης του Γ.Ν Ληξουρίου Μαντζαβινάτειο θα ήθελα να εκφράσω δημόσιες ευχαριστίες προς την ALPHABANK  και  την ΑΜΚΕ  ¨Αγονη Γραμμή Γόνιμη ¨ για την ευγενική δωρεά τους.

Η δωρεά αποτελείται από :

  • 2 φιάλες οξυγόνου 10κυβικών
  • 750 rapid tests
  • 1 χειρουργικό προβολέα

Την δωρεά παρέδωσαν εκ μέρους της ALPHABANK η Διευθύντρια και το προσωπικό του υποκαταστήματος Ληξουρίου, οι Περιφερειακοί Διευθυντές και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, ενώ παραβρέθηκε στην τελετή και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Μέριμνας Γάλεμπ Ντιουάνι.

Η ευγενική δωρεά της ALPHABANK όπως και όλες οι δωρεές που έχουν πραγματοποιηθεί από φορείς, ιδρύματα και ιδιώτες προς το νοσοκομείο μας συμβάλλουν τα μέγιστα για την βελτίωση των υπηρεσιών μας προς τους πολίτες.

ΜΑΖΙ με στόχο την υγεία!

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια

Μοσχονά Ζωή
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις