Μια σπουδαία πρωτοβουλία για την ανάδειξη του Καταδυτικού Τουρισμού

Μια σπουδαία πρωτοβουλία για την ανάδειξη του Καταδυτικού Τουρισμού

Η δημιουργία Συμβουλίου Καταδυτικού Τουρισμού είναι μια σπουδαία πρωτοβουλία για την ανάπτυξη και καθιέρωση των ειδικών μορφών τουρισμού στην Ελλάδα.

Συγχαρητήρια στην Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη για τη δημιουργία του Συμβουλίου, αλλά και για την προετοιμασία που έκανε με τους συνεργάτες της το προηγούμενο διάστημα σε όλη την Ελλάδα. Το θέμα άλλωστε είχε συζητηθεί κατά την επίσκεψη της κ. Ζαχαράκη στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Οι συμπατριώτες μας από την Κεφαλονιά και την Ιθάκη που συμμετέχουν στο Συμβούλιο Καταδυτικού Τουρισμού, είμαι σίγουρος ότι θα εκπροσωπήσουν επάξια τον τόπο μας με τις γνώσεις τους και εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους.

Οι δυνατότητες ανάπτυξης του καταδυτικού τουρισμού σε όλη την Ελλάδα και ειδικότερα στις θάλασσες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, είναι σημαντικές, προς όφελος της τοπική οικονομίας και της ποιοτικής ανόδου του τουριστικού μας προϊόντος, με ταυτόχρονη προστασία περιοχών ιδιαίτερου περιβαλλοντικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις