Η Χριστιάννα Μιχαλιτσιάνου “κράζει” άγρια την δημοτική αρχή Μιχαλάτου για το θέμα των ναυαγοσωστών στη Σκάλα

Άγριο “κράξιμο” από την γνωστή ναυαγοσώστρια και ενεργό πολίτη Χριστιάννα Μιχαλιτσιανου στη δημοτική αρχή Μιχαλάτου για τους χειρισμούς της στο θέμα των ναυαγοσωστών που έχουν ως αποτέλεσμα κάποιες παραλίες του Δήμου Αργοστολίου να έχουν μείνει χωρίς ναυαγοστώστη πχ Σκάλα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ας δούμε όμως τι έγραψε αναλυτικά η ίδια η Χριστιάννα Μιχαλιτσιάνα στο fb της.

Σήμερα στην παραλία της Σκάλας ένας άνθρωπος έπαθε έμφραγμα. Θα μπορούσατε αντί να δώσετε 30.000 ευρώ για ένα σκάφος που τόσο κοστίζει καινούργιο….. και δε θα δουλέψει ποτέ φέτος χωρίς ναυαγοσώστες στους πύργους να τα δώσετε σε μισθό για να πάνε άνθρωποι στους πύργους. Φυσικά και δεν θα συμμετέχω στο γέλιο διαγωνισμό. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ….. Κάποτε έστεκε ο πύργος μου και βοηθούσα ανθρώπους από το 1999. 21 χρόνια μετά εικόνες εγκατάλειψης με τον πύργο πεσμένο κάτω χωρίς ναυαγοσώστη για να μπουν τα λεφτά των ναυαγοσωστων στις τσέπες κάποιων…..

https://www.facebook.com/cristiana.mihalitsianoukefalonia/posts/10158406434563250
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις