Επίσκεψη του Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουτουλάκη στην Ιθάκη

Επίσκεψη του Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουτουλάκη στην Ιθάκη

Την Παρασκευή 9 Ιουλίου επισκέφθηκα την Ιθάκη με τον Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη.

Είχαμε συνεργασία με τον Δήμαρχο κ. Διονύση Στανίτσα και τον Έπαρχο κ. Θανάση Λιβιτσάνη και ακολούθησε ευρεία σύσκεψη με την παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στέφανου Φιαμπόλη, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων.

Στη συνέχεια με τους κ. Κουτουλάκη, Στανίτσα και Λιβιτσάνη επισκεφθήκαμε διάφορα σημεία του νησιού.

Είδαμε τη νέα μονάδα αφαλάτωσης στη θέση Δεξά του Βαθέως, η οποία παραδόθηκε πριν λίγες μέρες με χρηματοδότηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης ενημερωθήκαμε για την πορεία των εμβολιασμών στο νησί από τον υπεύθυνο του εμβολιαστικού κέντρου ιατρό κ. Σωτήριο Μαντέλη.

Στο Σταυρό συναντήσαμε τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Δέτσιμα και είδαμε τη μονάδα αφαλάτωσης.

Στις Φρίκες συνομιλήσαμε με τοπικούς παράγοντες και κατοίκους για το λιμάνι του οικισμού και την πρόθεση του Υπουργείου να ενταχθούν οι εργασίες αναβάθμισής του στο ΕΣΠΑ 2021-2027.

Η επίσκεψη του κ. Γενικού στην Ιθάκη ολοκληρώθηκε στο Κιόνι, όπου συζητήσαμε με τοπικούς παράγοντες και κατοίκους για τα κύρια ζητήματα που απασχολούν τον οικισμό.

Το Σάββατο 10 Ιουλίου είχα νέα συνεργασία με τον Δήμαρχο και τον Έπαρχο και ακολούθως επισκέφθηκα την εκκλησία του Αγ. Ραφαήλ στο Περαχώρι.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις