Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά της αποθανούσας Χρυσούλας Σαβράμη

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στα παιδιά  της πρόσφατα αποθανούσας Χρυσούλας Σαβράμη, μέλους της Ένωσής μας, έχουσα προβλήματα όρασης.

Από την ίδρυσή μας η οικογένεια ήταν και είναι στο πλευρό της Ένωσης ενισχύοντας τους αγώνες μας και τα οράματά μας. Ιδιαίτερη στήριξη είχαμε από την κόρη της Ρούλα Σαβράμη, η οποία ανά πάσα στιγμή με τον τρόπο που η ίδια είχε επιλέξει εξέφραζε την ευαισθητοποίησή της προς τα Άτομα με Αναπηρία.

Ακόμη και τώρα στις δύσκολες στιγμές που βίωσαν όλα τα παιδιά λόγω της απώλειας της προσφιλούς μητέρας τους δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τα ευαίσθητα συναισθήματά τους, προσφέροντας στην Ένωσή μας το σεβαστό ποσόν των τριακοσίων Ευρώ (300€).

Τα ευχαριστούμε πάρα πολύ και ευχόμαστε από καρδιάς η ευχή της να τα συνοδεύει και να τα προστατεύει σ’ όλο το διάβα της ζωής τους.

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ.,

Η Πρόεδρος,                                                             Η Γενική Γραμματέας και Ταμίας,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου                                    Παρασκευή Κοντογιαννάτου

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις