Απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων στο Δήμο Αργοστολίου

Απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων  στο Δήμο Αργοστολίου

 

Ενημερώνουμε τους Δημότες μας ότι ο Δήμος Αργοστολίου με αρμόδια Υπηρεσία την Δ/νση Καθαριότητας, με βάση την επικείμενη υπογραφή της νέας σύμβασης με πιστοποιημένο σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης εγκαταλελειμμένων οχημάτων, θα συνεχίσει την απομάκρυνση των οχημάτων που χαρακτηρίζονται ως εγκαταλελειμμένα και έχουν αφεθεί από τους ιδιοκτήτες τους σε δρόμους και άλλους κοινόχρηστους χώρους.

Τα οχήματα αυτά αποτελούν πλέον απορρίμματα και είτε μεταφέρονται σε πιστοποιημένο διαλυτήριο για καταστροφή και ανακύκλωση, είτε για κάποιου τύπου οχήματα (τροχόσπιτα, ρυμουλκούμενα, μοτοποδήλατα, μηχανές και γενικά τα δίκυκλα) στον Ο.Δ.Δ.Υ. για εκποίηση, με όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

Με βάση τα ανωτέρω καλούνται όλοι όσοι τους αφορά, να μεριμνήσουν σχετικά με τα οχήματα τους, τα οποία έχουν εγκαταλειφθεί σε δρόμους ή άλλους κοινόχρηστους χώρους και αποτελούν εστίες ρύπανσης και κυκλοφοριακών προβλημάτων, ώστε να μην απαιτηθεί η αναγκαστική επέμβαση του Δήμου.

Εάν δεν υπάρξει ενδιαφέρον θα χαρακτηρισθούν ως εγκαταλελειμμένα, θα επικολλάται ειδικό προειδοποιητικό αυτοκόλλητο και εάν και πάλι δεν υπάρξει ενδιαφέρον από τους κατόχους τους, το εγκαταλελειμμένο όχημα θα απομακρύνεται με όλες τις προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες.

Ο Αντιδήμαρχος

Σπύρος Σαμούρης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις