Ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών (ΑΗΗΕ) από τα Ξενοδοχεία της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης

Ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών (ΑΗΗΕ)
από τα Ξενοδοχεία της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης

Η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία της με τον φορέα ανακύκλωσης Ανακύκλωση συσκευών Α.Ε., έτσι ώστε οργανωμένα και προγραμματισμένα κάθε ξενοδοχειακή μονάδα των νησιών μας να ανακυκλώνει ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, τόνερ και λαμπτήρες (ΑΗΗΕ).

Η παραλαβή των αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού θα γίνεται ΔΩΡΕΑΝ από συνεργαζόμενο μεταφορέα με την Ένωση, στο χώρο κάθε ξενοδοχείου, στο σημείο που θα μας υποδειχθεί κατόπιν συνεννόησης.

Υπεύθυνος επικοινωνίας και προγραμματισμού της δράσης αναλαμβάνει ο κ.  Κωνσταντίνος Πρέντζας στο τηλέφωνο επικοινωνίας το 697 855 4144.

Η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης, σε συνεργασία με την Ανακύκλωση συσκευών Α.Ε., εφαρμόζουν ένα πρωτοποριακό μοντέλο συνεργασίας στην ανακύκλωση με γνώμονα πρωτίστως την προστασία του περιβάλλοντος από τα επικίνδυνα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά απόβλητα.

Στόχος μας αποτελούν:

  • η ανακύκλωση των ΑΗΗΕ στα ποσοστά που έχουν θεσμοθετηθεί
  • η ευαισθητοποίηση όλων όσων εμπλέκονται σε μία ξενοδοχειακή μονάδα (ξενοδόχων, εργαζομένων, προμηθευτών, τεχνικών, μηχανικών κ.α.)
  • η προώθηση ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού τρόπου σκέψης στην προστασία του περιβάλλοντος από τις επιχειρήσεις μας
  • η προβολή των νησιών μας στους επισκέπτες μέσω του σεβασμού μας στο φυσικό τοπίο και του ενδεικνυόμενου πολιτισμού στην πρόληψη συνηθισμένων φαινομένων ρύπανσης του περιβάλλοντος
  • η ενεργή συμμετοχή των μελών μας με προτάσεις και νέες ιδέες
  • το εγχείρημα να αποτελέσει παράδειγμα επιτυχημένης καινοτόμας πρακτικής

Μικρές υπεύθυνες πράξεις

Copyright © *2021* *Kefalonia & Ithaca Hotel Association*, All rights reserved.

Our mailing address is:
**
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις