Νέος Γενικός Διευθυντής στον ΦοΔΣΑ Ιονίων Νήσων

Νέος Γενικός Διευθυντής στον ΦοΔΣΑ Ιονίων Νήσων

Ο Βασίλης Αναλυτής, μηχανικός με εμπειρία στη διαχείριση των απορριμμάτων και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στη διοίκηση επιχειρήσεων, αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή στον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ιονίων Νήσων.

Ο νέος Γενικός Διευθυντής του ΦοΔΣΑ Ιονίων Νήσων είναι Χημικός Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων και διδακτορικό στη διαχείριση των απορριμμάτων.

Διαθέτει 15 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας. Έχει διατελέσει σε υψηλές θέσεις στον ιδιωτικό, αλλά και στο δημόσιο τομέα. Γνωρίζει την Αυτοδιοίκηση και των δύο βαθμών κι έχει συνεργαστεί με Περιφέρειες και Δήμους. Μέσα από την επαγγελματική του πορεία γνωρίζει τον κύκλο της διαχείρισης των αποβλήτων, από την αποκομιδή έως την επεξεργασία, τόσο στον σχεδιασμό, όσο και στη λειτουργία.

Έχει πλούσιο ερευνητικό έργο και δημοσιεύσεις στον τομέα της διαχείρισης των αποβλήτων. Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών και της Ε.Ε.Δ.Σ.Α. (Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων).
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις