Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά αναζητά άτομο για την θέση του Ειδικού Γραμματέα (4ωρη απασχόληση)

Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά αναζητά άτομο για την θέση του Ειδικού Γραμματέα (4ωρη απασχόληση).  Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι μέλη της Αδελφότητας, να χειρίζονται Η/Υ και να έχουν βασική γνώση αγγλικών. Εμπειρία σε πολιτιστικά θέματα ή σε θέματα οργάνωσης γραφείου συνεκτιμάται.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ειδική Γραμματέα του Συλλόγου, κ. Μάχη Αντύπα 210-4227418 (Δευτέρα  εως Παρασκευή και ώρες 09.00-14.00).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα μέχρι και 30 Ιουλίου 2021 ηλεκτρονικά στο e-mail  και σε έντυπη μορφή στην διεύθυνση: Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά, Γρ. Λαμπράκη 144, Πειραιάς, ΤΚ 18535)




Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις