Με επιτυχία διεξήχθη ο αγώνας πόλο της Παιδικής Ομάδας του ΝΟΑ με την Ζάκυνθο

Όπως είχαμε προαναγγείλει το Σάββατο 3/7/21 και ώρα 12.00 η παιδική ομάδα polo του Ναυτικός όμιλος Αργοστολιού συναντήθηκε με την αντίστοιχη ομάδα polo Ζακυνθινή ένωση υγρού στίβου (Ζ.Ε.Υ.Σ.).

 Ο αγώνας διεξήχθη σε φιλικό πνεύμα και οι αθλητές αύξησαν την εμπειρία τους και την αγωνιστικότητα τους. Η ομάδα του Ν.Ο.Α. είχε 32 αθλητές οι οποίοι έχουν πείρα μόλις ένα χρόνο. Το σκορ του παιχνιδιού ήταν 9 – 11 υπέρ της ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Το παιχνίδι το παρακολούθησαν οι γονείς των παιδιών και φίλοι.

Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο κύριο Γ. Τσιλιμιδό για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου όπως και το τεχνικό προσωπικό για την λειτουργία των ηλεκτρονικών πινάκων.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις