Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρία 2021

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρία 2021»

Στις 02-04 Ιουλίου 2021, πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Ο.Α.Κ.Α. στην Αθήνα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρία όπου συμμετείχε o αθλητής του Συλλόγου μας Γεράσιμος Λιγνός, ο οποίος κατάφερε και πέτυχε σημαντικές επιτυχίες, με 4 χρυσά μετάλλια και ένα Ατομικό ρεκόρ.

Συγκεκριμένα :

Λιγνός Γεράσιμος ( S 13) :

100μ. Πρόσθιο, χρυσό μετάλλιο με χρόνο 01.13.97

200μ. Μικτή Ατομική, χρυσό μετάλλιο με χρόνο 2.22.95

400μ. Ελεύθερο, χρυσό μετάλλιο με χρόνο 04.43.00 Ατομικό ρεκόρ

100μ. Πεταλούδα, χρυσό μετάλλιο με χρόνο 01.03.86

Ο Πρόεδρος κος. Σκιαδόπουλος Γιάννης και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου θέλουν να εκφράσουν τα συγχαρητήρια τους τόσο στον αθλητή του Συλλόγου μας Γεράσιμο Λιγνό όσο και στην προπονήτρια του κα. Μωραΐτου Αλεξάνδρα, που κατάφεραν εν όψει της πανδημίας του κορωνοϊού και αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες να φθάσουν στην κορυφή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης κατακτώντας χρυσά μετάλλια σε όλα τα αγωνίσματα.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ήταν το τελευταίο σκαλοπάτι πριν την Παραολυμπιάδα του Τόκιο 2020, όπου όλοι αναμένουμε την ανακοίνωση της σύστασης της ομάδας από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» κο. Σκιαδόπουλο Γιάννη στο κινητό του τηλέφωνο 6936578508.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Σκιαδόπουλος Γιάννης Παγανοπούλου Ιουλία
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις