Εντός του Ιουλίου η τοποθέτηση της νέας υδατοδεξαμενής των Πουλάτων

Σημαντικές εξελίξεις γύρω από το χρόνιο πρόβλημα ύδρευσης των Πουλάτων είχαμε αυτή την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη υπεγράφη η σύμβαση τοποθέτησης της νέας υδατοδεξαμενής μεταξύ της Διαδημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Δήμων Κεφαλλονιάς και του αναδόχου του έργου.

Η τοποθέτηση της υδατοδεξαμενής και οι σχετικές εργασίες θα υλοποιηθούν εντός Ιουλίου και αποτελούν συνέχεια της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμης στις 23ης Ιουλίου 2020, αλλά και της ένταξης του έργου στο τεχνικό πρόγραμμα της ΔΕΥΑΔΚ κατά την 17η Τακτική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Για την θετική αυτή εξέλιξη ενημερώθηκε αρμοδίως η Πρόεδρος της Κοινότητάς μας κυρία Γεωργία Φλαμιάτου. Είχαν ωστόσο προηγηθεί επίμονες και κοπιώδεις προσπάθειες και επαφές της με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΔΚ κ. Σταύρο Σπαθή, τον Διευθυντή της κ. Γεράσιμο Γασπαρινάτο, τον Δήμαρχο Σάμης κ. Γεράσιμο Μονιά, αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλλονιάς & Ιθάκης κ. Σταύρο Τραυλό που αν και η ύδρευση δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές του, εντούτοις εκδήλωσε έμπρακτα το ενδιαφέρον του κάνοντας και ο ίδιος τις σχετικές παρεμβάσεις.

Ας ελπίσουμε ότι πλέον το νερό μπήκε στο αυλάκι ή καλύτερα στις… παροχές μας και ότι θα εκτελεστεί εντός χρονοδιαγράμματος το έργο, ώστε μέχρι την γιορτή του πολιούχου των Πουλάτων Αγίου Παντελεήμονα να έχει επιτέλους τοποθετηθεί η νέα υδατοδεξαμενή.

Πηγή: poulatakefalonias.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις