Ε.Α.Σ. : Στις Τράπεζες οι ντόπιοι Παραγωγοί

Ε.Α.Σ. : Στις Τράπεζες οι ντόπιοι Παραγωγοί

       Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει  ότι σύμφωνα με τον Οργανισμό Πληρωμών του  Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων πληρώθηκαν τα ποσά που υπολείπονταν από την πληρωμή του Δεκεμβρίου 2020.

      Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκε χθες αργά το απόγευμα  η διαδικασία πίστωσης των τραπεζικών λογαριασμών των δικαιούχων ντόπιων Ελαιοπαραγωγών, Αμπελουργών, Κτηνοτρόφων, Δενδροκαλλιεργητών, Κηπευτικοπαραγωγών και Μελισσοκόμων με το 3% ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ, το 5% ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ και το 10% ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΕΩΡΓΩΝ ΝΕΑΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.

     Για διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι ΘιακοΚεφαλονίτες παραγωγοί μπορούν να προσέρχονται στο Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων που λειτουργεί καθημερινά, από 8 πρωί έως 4 απόγευμα, στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στην παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι.

 Από Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις