Επετειακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης δια την ελευθερία και την ανεξαρτησία του Γένους μας, η Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας και Ιθάκης διοργανώνουν Μουσικοφιλολογική βραδιά αύριο Σάββατο 3 Ιουλίου 2021, στο υπαίθριο θέατρο του Δήμου Αργοστολίου (στο μπαστούνι).

Ώρα έναρξης 8:00 μ.μ..

Θα προηγηθούν δύο σύντομες εισηγήσεις από τους: α) τον  Φιλόλογον Καθηγητήν κ. Βασίλειον Μανίκαν και β) την Θεολόγον κ. Αικατερίνην Αλεξανδρή.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει το μουσικό συγκρότημα «ΕΝ ΧΟΡΔΑΙΣ» του Κυριάκου Καλαϊτζίδη, από την Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας μουσική και τραγούδια, παραδοσιακά και νεότερα, εμπνευσμένα από το ιστορικό αυτό γεγονός.

Η είσοδος είναι ελευθέρα.

Η εκδήλωσις θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα διά την πανδημία του COVID-19.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις